Indrukwekkende rotsformaties en fantastische vergezichten

Fotoreis Sächsische Schweiz – Duitsland

  • Fotografeer prachtige rotsformaties en weidse vergezichten
  • Het onbekende Duitsland
  • Begeleiding door natuurfotograaf Bob Luijks
  • Korte rijafstanden
  • Optioneel mogelijk meerijden vanaf Nederland
  • Volpension – 1-persoonskamer!

Ga mee naar het rijk der giganten: bizarre rotsformaties, diepe kloven en indrukwekkende vergezichten, Nationaal Park Sächsische Schweiz in het oosten van Duitsland heeft het allemaal. Nog maar door weinigen ontdekt is het er heerlijk rustig waardoor je maximaal kunt genieten van de woeste natuur.

fotoreis Sachsische Schweiz - Duitsland - ©Bob Luijks
We bezoeken verschillende hooggelegen punten die ons een indrukwekkend uitzicht bieden op prachtige rotsformaties, het dal van de Elbe en de aanwezige tafelbergen. Ook bezoeken we enkele kloven. Zonlicht is hier schaars, waardoor er een uitbundige vegetatie van mossen en korstmossen groeit.

De reis leidt ons naar enkele letterlijke en figuurlijke highlights van het gebied. Hier zijn eindeloos veel aanleidingen te vinden om de camera op te richten, van weidse panorama’s tot fijne details in de rotsen, van bruisend water met waterspreeuwen tot mysterieuze sparrenbossen. Omdat het Nationaal Park tamelijk compact is, kunnen we gemakkelijk anticiperen op de omstandigheden. Even snel terug naar die indrukwekkende locatie van enkele dagen eerder met andere omstandigheden en ander licht is geen enkel probleem.
Voor iedere locatie nemen we ruimschoots de tijd, zodat je het maximale uit je fotografie kunt halen. Willen we langer op een bepaalde locatie blijven, dan is dat geen enkel probleem. Het programma bepalen we samen.

fotoreis Sachsische Schweiz - Duitsland - ©Bob Luijks

Begeleiding
Professioneel natuurfotograaf Bob Luijks begeleidt je tijdens deze fotoreis. De afgelopen jaren bezocht Bob het gebied meermaals, op zoek naar de ultieme fotoplekjes. Bob geeft door het jaar tientallen workshops; inspiratie en doorlopende ondersteuning is gegarandeerd, ook tijdens deze fotoreis. De reis is dan ook geschikt voor iedere fotograaf, van beginnend tot gevorderd.

Fotogalerij Bob Luijks

Fotogalerij deelnemers

Reiscode:FLDs0523
Vertrek07-05-2023
Terugkomst13-05-2023
Beschikbare plaatsen6
VertrekgarantieNee
Prijs€ 1625

De begeleidend fotograaf

©Bob Luijks

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief