• Fotoworkshop Het Andere Limburg - ©Bob Luijks

Ontdek je creatieve kant

Fotoworkshop Het Andere Limburg – Nederland

  • Ga mee naar één van de mooiste stukjes Nederland
  • Ontdek de minder bekende plekjes van Zuid-Limburg
  • Landschap, macro, creatieve details, alles is mogelijk
  • Onder begeleiding van natuurfotograaf Bob Luijks
  • Volpension

Fotoworkshop Het Andere Limburg - ©Bob Luijks

Vriendelijk rollende heuvels, bloemrijke graslanden, vakwerkboerderijen met in de dalen de Geul of Gulp, dat is het beeld dat de meeste Nederlanders van Limburg hebben. Maar Limburg heeft veel meer te bieden. Zo liggen een tientallen kilometerslange rivierduinengordel en een enorm grafveld – beiden uniek voor Europa – binnen de grenzen van deze kleine provincie.

Tijdens dit weekend brengen we een bezoek aan diverse prachtige locaties in het uiterste zuiden van de provincie, ieder met een grote diversiteit aan mogelijkheden. De exacte locaties houden we nog even geheim, maar we mijden over het algemeen de bekende hotspots. We trekken naar plekken met water, maar evengoed naar plaatsen met een uitbundige flora en bijbehorend rijk insectenleven.

In totaal bezoeken we vier totaal verschillende locaties, waarbij we een compleet dagdeel op één locatie zullen blijven, zodat we hier fotografisch het maximale uit kunnen halen. De exacte locatiekeuze laten we afhangen van het weer, zodat we onder de best mogelijke omstandigheden voor desbetreffende locatiekeuze kunnen werken.

Fotoworkshop Het Andere Limburg - ©Bob Luijks

Begeleiding
De reis wordt begeleid door natuurfotograaf Bob Luijks. Bob woont in het mooie Limburg en kent ieder plekje, natuurlijk de bekende, maar vooral ook de minder bekende pareltjes. In 2015 verscheen van de hand van Bob de bestseller ‘Van paarse heide tot orchideeënweide’, een fotografische ontdekkingsreis langs honderd unieke plekken in Limburg.

Tijdens de workshop wordt ruim aandacht besteed aan de techniek, het goed leren kijken en het samenbrengen van de ideeën tot een pakkende compositie. Bob stelt zijn eigen materialen (objectieven, filters en dergelijke) ter beschikking voor wie één en ander eens vrijblijvend wil uitproberen.

Fotogalerij Bob Luijks

Reiscode:WLNl0519
Vertrek17-05-2019
Terugkomst19-05-2019
VertrekgarantieJa
Prijs€ 385
Volgeboekt

De begeleidend fotograaf

©Bob Luijks

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief