Lezing ‘Van A(ltai) naar B(aikal), een fotografische ontdekkingsreis in Siberië’

Baikal Siberie - Rusland - ©Charles Borsboom

Siberië roept bij veel mensen beelden op van extreme koude en desolate landschappen. Laten dat nu juist de redenen zijn waarom het voor liefhebbers van fotografie zo aantrekkelijk is om naar Rusland te trekken. Ook fotograaf Charles Borsboom is hierdoor gegrepen en hij is inmiddels meerdere keren in Siberië geweest in zowel de winter als de herfst.

In de winter bevriest het oudste meer van de wereld, het Baikalmeer, tot diktes waarbij er met auto’s over dit enorme meer gereden kan worden. Voor fotografen komt het ijs dan in alle mogelijke vormen tevoorschijn: spiegelgladde vlaktes met methaanbellen, opgestuwde ijsblokken, enorme ijspegels en meer. Fotograferen in een majestueus winters landschap is dan naast een uitdaging vooral genieten.

De Altai in het westen van Siberië heeft weer een andere aantrekkingskracht, met name in de herfst als de kleuren tevoorschijn komen. De hoge bergen, diepe rivierdalen, gekleurde bossen en de onmetelijke steppen hebben Charles in haar greep gekregen. En hij wil dit alles graag met je delen.

Altai Siberie - Rusland - ©Charles Borsboom

We nodigen je graag uit voor de fotolezing over Siberië van Charles Borsboom.

Datum: 16 november 2019
Tijdstip: 10.00 – 11.30 uur (VOL!)
Locatie: Zwerfkei Outdoor & Travel Centre in Woerden (Jaap Bijzerweg 10)
Plaatsen: we hebben plek voor maximaal 35 bezoekers

EXTRA LEZING
Vanwege de hoge opkomst hebben we besloten een extra lezing in te plannen op 16 november.

Datum: 16 november 2019
Tijdstip: 12.30 – 14.00 uur
Locatie: Zwerfkei Outdoor & Travel Centre in Woerden (Jaap Bijzerweg 10)
Plaatsen: we hebben plek voor maximaal 35 bezoekers

Heb je zin om deze lezing bij te wonen? De toegang is gratis, maar we vragen je wel om je aan te melden via info@nordicvision.nl. Vermeld daarbij je telefoonnummer (liefst mobiel) en laat weten met hoeveel mensen je wilt komen. Als de lezing vol is, plannen we mogelijk een extra tijdstip die dag, maar daarover informeren we je dan via deze pagina.

Baikal Siberie - Rusland - ©Charles Borsboom

Hou je van fotografie en wil je zelf Baikal of de Altai meemaken, dat kan!  Nordic Vision organiseert met Charles Borsboom ook twee bijzondere fotoreizen naar Siberië.

Fotoreis Baikal

Fotoreis Altai: Wil je op de hoogte blijven hiervan, laat het ons dan weten via info@nordicvision.nl