Lezing Spitsbergen – Jan Vermeer

Spitsbergen is een spectaculaire en populaire bestemming voor arctische reizigers en vooral fotografen. Vanwege de relatief compacte ligging van de verschillende eilanden die samen Spitsbergen vormen is er in korte tijd veel te zien. Van hoge bergpieken tot uitgestrekte toendra landschappen en natuurlijk volop prachtige fjorden. Als fotograaf ga je hier echt uit je dak en krijg je weinig rust. Naast het geweldige landschap oefent natuurlijk ook de arctische wildlife een enorme aantrekkingskracht uit en wil iedereen ijsberen en walrussen proberen vast te leggen op camera.

Op 15 april a.s. organiseert Nordic Vision Fotoreizen een fotolezing van Jan Vermeer over Spitsbergen. Naast natuurfotograaf is Jan een gepassioneerd arctisch reiziger en reisbegeleider. Hij heeft veel ervaring op Spitsbergen en dus is hij met zijn enthousiasme de juiste man om je via zijn lezing mee te nemen naar Spitsbergen.

Datum: 15 april 2017
Tijdstip: 13.00 – 14.30 uur
Locatie: Zwerfkei Outdoor & Travel Centre in Woerden (Jaap Bijzerweg 10)
Plaatsen: we hebben plek voor maximaal 35 bezoekers

Heb je zin om deze lezing bij te wonen? De toegang is gratis, maar we vragen je wel om je aan te melden via info@nordicvision.nl. Vermeld daarbij je telefoonnummer (liefst mobiel) en laat weten met hoeveel mensen je wilt komen.

Nordic Vision organiseert ook een bijzondere fotoreis naar Spitsbergen begeleid door Jan Vermeer. We hebben ons ‘eigen’ zeilschip gecharterd, waardoor we alleen met onze eigen groep fotografieliefhebbers op pad gaan. Bekijk ook de reisbeschrijving voor meer informatie.