• MET EEN VEILIG GEVOEL OP REIS

    ©Theo Bosboom - Asturie - Spanje

Bij Nordic Vision vinden we het belangrijk dat je veilig en met een gerust gevoel op reis kunt gaan. Iedereen, dus ook een individuele fotograaf, die een reis organiseert is voor de Nederlandse wetgeving een touroperator. De wetgever stelt dan ook eisen ten aanzien van aansprakelijkheid en financiële garantstelling aan touroperators.

Nordic Vision voldoet aan deze eisen en richtlijnen

  • We hebben een aansprakelijkheidsverzekering voor de reisbranche
  • We zijn aangesloten bij de branchevereniging VvKR om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de reisbranche
  • We zijn aangesloten bij Stichting GGTO, waarmee het geld dat je aan Nordic Vision betaalt veilig is totdat de reis is afgerond

Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Reisorganisaties (GGTO)

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

GGTO_logo_Oranje

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorg dragen.
Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van €9,- per reiziger in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Nordic Vision is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.