Fotografeer de fantastische West-Zweedse kust!

Fotoreis Bohuslän – Zweden

  • Bezoek een van de mooiste kustlijnen ter wereld
  • Fotografeer de ruige rotskusten met zijn duizenden eilandjes
  • Idyllische kustdorpjes en vissershuisjes
  • Maar ook spectaculaire watervallen en bijzondere cultuurhistorie
  • Veel ruimte voor abstracte fotografie en lange sluitertijden
  • Volpension

De kustlijn van de Bohuslän wordt bejubeld en is volgens velen een van de mooiste ter wereld. Grillige boomloze rotsen gaan over in de zee met maar liefst 8.000 eilanden, soms bewoond, vaak niet veel meer dan een kale rots. In de zomer genieten veel toeristen van de heldere zee, maar tijdens deze reis heerst overal de rust.

Fotoreis Bohuslan - Zweden - ©Bob Luijks

Tijdens deze reis staat het fotograferen van de spectaculaire kustlijn voorop. Daarbij zullen we diverse locaties aandoen, met steeds weer nieuwe mogelijkheden. Kleine vissershuisjes, vismateriaal, zwemvoorzieningen, haventjes en vuurtorens zijn typische en terugkerende elementen die steeds weer om andere benaderingen vragen. Het gouden licht van een zonsondergang of een grauwe dag? Op de Bohuslän maakt het helemaal niets uit; het landschap toont zich altijd van zijn meest fotogenieke kant.

Voor de afwisseling rijden we ook een enkele keer het binnenland in. Daar maken we kennis met een enorm meer en fotograferen we diverse fraaie watervallen. Tevens vind je daar een opmerkelijke combinatie van oude waterkrachtcentrales en even oude sluizencomplexen. Kortom, voor ieder wat wils en er zijn altijd mooie foto onderwerpen beschikbaar.

Fotoreis Bohuslan - Zweden - ©Bob Luijks

Begeleiding

Professioneel natuurfotograaf Bob Luijks begeleidt je tijdens deze fotoreis. Bob bezocht Zweden meermaals en werd op slag verliefd op dit land met zijn eindeloze natuur. Bob staat garant voor doorlopende inspiratie en ondersteuning. De reis is dan ook geschikt voor iedere fotograaf, van beginnend tot gevorderd.

Fotogalerij Bob Luijks

Reiscode:FLZwb0425
Vertrek12-04-2025
Terugkomst18-04-2025
VertrekgarantieJa
Prijs€ 2275
Volgeboekt

De begeleidend fotograaf

©Bob Luijks

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief