• KLIMAATNEUTRAAL REIZEN

Trees for All

Als reisorganisatie gericht op het uitdragen van de schoonheid van de natuur zijn we ons zeer bewust van het effect van reizen per vliegtuig op diezelfde natuur en ons klimaat.

Hoewel klimaatneutraal reizen door CO2-compensatie wellicht niet de enige oplossing is, zijn we blij dat we per 1 januari 2018 een samenwerking hebben kunnen aangaan met de Nederlandse Stichting Trees for All. Wij compenseren voor al onze fotoreizen de vliegreizen welke daarvoor gemaakt zijn door zowel onze deelnemers als onze eigen begeleiders via Trees for All. Sinds 2020 compenseren we ook alle lokaal gemaakte autokilometers die we met busjes en auto’s afleggen.

Bossen zijn uitermate geschikt als middel om je CO2-uitstoot te compenseren. Ze nemen CO2 op uit de lucht en zetten dit om naar zuurstof. Lever vandaag een bijdrage voor de wereld van morgen.

CO2 compenseren, betrouwbaar en gecertificeerd

De compensatie vindt plaats in het Gold Standard gecertificeerde Smart Forest Project in Bolivia van Trees for All. In deze reeds geplante bossen is de hoeveelheid vastgelegde CO2 door Gold Standard gemeten, gecontroleerd en gecertificeerd. Officiële CO2 credits worden toegekend. Hierdoor garandeert Trees for All lokaal een duurzame bijdrage met maximale impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied.

Wat is Trees for All?

Trees for All is een stichting (dus zonder winstoogmerk). Trees for All is de enige stichting op het gebied van CO2 compensatie in Nederland en de enige die voor haar deelnemers plant in zowel Nederland als in het buitenland.

Trees for All investeert alleen in projecten die voldoen aan Triple M (mens, milieu, meerwaarde).
Zo maakt Trees for All het mogelijk bij te dragen aan een duurzame wereld voor ondernemers en particulieren die een groene bijdrage willen leveren.

CO2-compensatie Trees for All