• OVER ONS

    ©Wilco Dragt - Madeira

Nordic Vision

Nordic Vision is opgericht vanuit de gedachte dat de verbeelding van mensen een groot goed is. Helaas komen veel mensen in de huidige jachtige maatschappij niet toe aan die verbeelding. Wij hebben de ervaring dat de tijd nemen op mooie fotolocaties de verbeelding vanzelf stimuleert. Je leert als het ware anders kijken naar hetzelfde. Dit ‘anders kijken’ is noodzakelijk om bijvoorbeeld mooie foto’s te maken, maar is net zo vanzelfsprekend voor persoonlijke groei.

Nordic Vision is geboren in Jotunheimen in Noorwegen en onze naam is terug te voeren op hoe Scandinaviërs aankijken tegen het leven. De tijd nemen voor kwaliteit en het doen met wat je hebt.
Tijd voor kwaliteit vertaalt zich in onze reizen door te kiezen voor een klein gebied, weinig verplaatsingen en zoveel mogelijk buiten zijn om met fotografie aan de slag te gaan, in plaats van een rondreis met het accent op reizen en fotostops. Er is dus veel fotografietijd in verhouding tot de reistijd. Ook kunnen we daardoor (in de meeste reizen) terug naar bepaalde plekken om nog eens iets te proberen met ander licht, andere omstandigheden of gewoon om een beeld te verbeteren nadat de fotobespreking is geweest.
We hebben inmiddels enkele fotoreizen waarbij wel het karakter van een rondreis past, maar daar ligt een diepere fotografische reden achter, namelijk om onze deelnemers te leren hoe ze een beeldverhaal van een dergelijke reis kunnen maken.

Kwaliteit geldt natuurlijk ook voor de begeleiding door de professionele fotografen. Zij zijn er voor jou, om je vanuit hun deskundigheid te helpen in je ontwikkeling als fotograaf en het leren kijken.

Vanuit deze visie bieden we niet alleen fotoreizen in Scandinavië aan, maar ook in andere landen. Simpelweg omdat het gaat om de persoonlijke verbeelding van deelnemers en die kun je in elke fotografische situatie aanspreken en ontwikkelen.
We hebben tot doel deelnemers aan onze reizen en workshops in Europa en daarbuiten door verbeelding te laten groeien.

Ons team

Maak kennis met de gezichten achter Nordic Vision Fotoreizen.

Zekerheden

Met Nordic Vision Fotoreizen veilig op reis.

Klantenkorting

Als klant van Nordic Vision bouw je korting op. Hier lees je alle details.

Contact

Vind hier alle contactgegevens.