• BEMIDDELING VLIEGTICKET

Bemiddeling vliegticket

Al onze reizen zijn exclusief vervoer naar de bestemming, in veel gevallen per vliegtuig. Wel bieden we de mogelijkheid om je vliegticket in bemiddeling te regelen. Dit betekent dat het vliegticket geen onderdeel uitmaakt het ons reispakket, behalve bij de reis naar IJsland. We werken voor deze bemiddeling samen met Vuelandia, een B2B-specialist voor vliegtickets. Communicatie over de tickets verloopt echter altijd via Nordic Vision.

In alle gevallen waar een vliegticket benodigd is, stellen wij een vluchtschema voor. Je kunt vervolgens dit ticket zelf aanschaffen via welk kanaal je wilt, maar je kunt het dus ook door laten regelen. We sturen je een prijsopgave en daarin is dan altijd een fee opgenomen die Vuelandia rekent voor haar werkzaamheden en sinds januari 2021 ook een verplichte vliegticketgarantie. Met dat laatste ben je altijd veilig als er iets met de luchtvaartmaatschappij gebeurt (bijv. faillissement).

Bovenop de ticketprijs rekent Nordic Vision €15 bemiddelingskosten. Hiervoor regelen we niet alleen het ticket, maar handelen we ook e.e.a. af als er iets met de vluchten/het ticket gebeurt (door annulering, vertraging e.d.). Als je akkoord gaat met het voorstel, dan ontvang je het e-ticket per e-mail.

Vuelandia hanteert de volgende aanvullende tarieven in het geval er iets met je ticket moet gebeuren door een veranderde situatie (alle genoemde prijzen gelden per 1/1/2021).

  • Bemiddelingskosten (verplicht en opgenomen in de prijsopgave): €10,-
  • Bemiddelingskosten voor maatwerk (indien niet mogelijk via onze boekingssoftware) : €21,-
  • Vliegticketgarantie (verplicht en opgenomen in de prijsopgave): €5,-
  • Wijziging van of hernieuwde uitgave van ticket: €30,-
  • Onvrijwillige wijzigingen door luchtvaartmaatschappij: €3,-
  • Aanvragen en verwerken refund: €30,-
  • Uitgifte voucher: €6,-
  • Voucher in gebruik nemen/wijzigen: €30,-

Als je het ticket door ons in bemiddeling laat regelen, dan ga je akkoord met voorgaande mogelijke extra kosten later in het traject. We sturen deze informatie altijd mee met onze prijsopgave.

NB: we kunnen alleen voor vliegtickets bemiddelen welke verbonden zijn aan onze reizen en helaas geen losse tickets.