Lowland Photo Festival 2017

Tijdens het weekend van 9 en 10 december 2017 is er weer het jaarlijkse Lowland Photo Festival in Antwerpen – België. Ook dit jaar is Nordic Vision Fotoreizen daar aanwezig met een stand en enkele fotografen om je te informeren over onze fotoreizen en workshops.
Duizenden natuurfotografen strijken neer in Kinepolis Antwerpen om er te genieten van het dagvullende lezingenprogramma van beroemde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én van de grootse natuur- en fotografiebeurs boordevol demo’s en workshops.

Met een toegangsbiljet voor het hoofdprogramma mag je alle lezingen en de fotografiebeurs bezoeken. Als je alleen een kaartje voor de fotografiebeurs koopt van €2 dan heb je echter nog steeds de kans om mooie presentaties te bekijken van de standhouders in de seminarzaal. Hieronder vind je het programma voor de seminarzaal en daar zie je ook een drietal lezingen van Nordic Vision fotografen.

Zaterdag 9 december
– Highlights Newfoundland – Kristel Schneider
Kristel neemt je mee naar de prachtige landschappen van het Canadese Newfoundland. Je ziet Iceberg Alley, de drijvende ijsbergen, voorbij komen, maar ook veel vogels zoals papegaaiduikers, Jan-van-Genten en meer. De ruige kust van Newfoundland zal ook zeker niet ontbreken.
– Filters in de natuur- en landschapsfotografie – Bob Luijks
Onlangs heeft Bob zijn nieuwe boek over filtergebruik in natuur- en landschapsfotografie gepubliceerd en in deze lezing gaat hij hier verder op in. Ongetwijfeld laat hij mooie voorbeelden van de mogelijkheden zien.
Zondag 10 december
– Varanger, het einde van Europa – Jan & Mart Smit
Jan en Mart Smit kennen de Noorse Varangerfjorden als hun broekzak. De Barentszregio, tegen de grens met Rusland, biedt boeiende fotografische mogelijkheden en vermoedelijk zullen ze ook bewegend beeld laten zien, dus mis dat niet.

Locatie:

Kinepolis
Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen
België

Kijk voor uitgebreide informatie over het hoofdprogramma op de website van Landschap VZW. De beurs is beide dagen geopend van 9.00 – 18.00. Graag tot ziens!!